Mocht u informatie of hulp nodig hebben, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.

VERZENDTIJDEN EN KOSTEN

Gratis verzending over land binnen 1 tot 2 werkdagen. Al onze aankopen worden geleverd in een doos, met uitzondering van bepaalde artikelen. Raadpleeg de veelgestelde vragen over levering voor meer informatie over verzendmethoden, kosten en levertijden.

BETAALMETHODES

Research International® accepteert de volgende betaalmethoden: iDEAL, BankContact, Billink, Apple Pay, Google Pay, GIRO Pay, Shopify Pay. Het totaal wordt in rekening gebracht op uw kaart wanneer de bestelling wordt verzonden. Research International® beschikt over een Fast Checkout-optie, waarmee u uw creditcardgegevens veilig kunt opslaan, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te voeren voor toekomstige aankopen. PayPal: Winkel gemakkelijk online zonder uw creditcardgegevens op de website in te voeren. Uw rekening wordt belast zodra de bestelling is voltooid. Ga naar de website paypal.com om u te registreren voor een PayPal-account.

UITWISSELINGEN, RETOUREN EN TERUGBETALINGEN

Artikelen die binnen 14 dagen na hun oorspronkelijke verzenddatum in dezelfde staat worden geretourneerd, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling of opslagtegoed. Restituties worden in rekening gebracht op de oorspronkelijke betaalmethode die bij aankoop is gebruikt. Klant is verantwoordelijk voor verzendkosten bij het maken van retouren en verzend- / administratiekosten van de oorspronkelijke aankoop worden niet gerestitueerd.