Eerste fysieke fitwinkel
in Rotterdam en omstreken

Wat eind jaren 80 begon als de eerste fysieke fitwinkel in Rotterdam is anno nu uitgegroeit tot een volledig uiteenlopende supplementenlijn met een volledig gamma aan de meest hoogstaande producten binnen de benelux.

Sindsdien ontwikkelen en ontwerpen wij de veiligste, meest effectief en streng geteste sport supplementen op de markt. Wij zijn hier om jullie te voorzien van de hoogste kwaliteit sportsupplementen.

Elk product uit ons assortiment is gericht op het verbeteren van de prestaties en de gezondheid, allemaal zonder het gebruik van verboden stoffen. 

We blijven
ontwikkelen.

 • Up-to-date ingredients

  Alleen met de beste ingredienten kan je
  de beste supplementen formuleren.

 • Eurofins tested Supps

  Zekerheid dankzij batch gecontroleerde grondstoffen. Research supplementen voldoen
  aan de allerstrengste eisen.

 • Snelle toelevering

  Stilstaan is achtergaan. Daar geloven wij in.
  Daarom ontwikkelen wij snel en accuraat nieuwe verbeterde formuleringen

Ervaring & Dynamiek.

Bij de totstandkoming van een Research Sport Nutrition supplement komt meer bij kijken dan enkel een product formuleren en in een potje verkopen. Wij combineren tientallen jaren ervaring met hedendaagse dynamiek om onze klanten te voorzien van supplementen van de dag vandaag.

Ongekende kwaliteit en mixbaarheid en uiterst unieke smaakbeleving maakt Research Sport Nutrition onmisbaar in je dagelijkse voeding. Bovenal blijven wij supplementen ontwikkelen die perfect aansluiten bij je dagelijks dieet.

Weet jij niet waar je moet beginnen en is de keuze overweldigend? Bericht of bel ons voor uitgebreid advies!